מתכון ל

ברדיג’אני

מיקה שמעונוב

אופן ההכנה

חותכים את החציל לפרוסות בעובי 1 סנטימטר, לאורך. מברישים בשמן זית משני צדיו, מניחים בתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 190- מעלות עד שמשחים.

מוציאים ומניחים בצד להתקרר.

לוקחים את מצרכי המלית, טוחנים בבלנדר, מוסיפים שמן זית בנדיבות, עד לקבלת מרקם סמיך כמו של פסטו.

במקביל מכינים את הקולי:

טוחנים דובדבנים וטרגון (עם הנוזל) עדשמתקבל מרקם חלק.

מניחים כף מהמלית בקצה השמן של החציל ומגלגלים. יוצקים מעט מהקולי ומניחים מעל את הגלילות.

ניתן לגרד מעט גבינה מעל, רימונים, עירית וכד’.

מצרכים

2 חצילים בינוניים (עדיף רזים)
שמן זית 
1 כוס אגוזי מלך
120 גרם גבינת גרוייר קייב
5 שיני שום
1 כוס עלים ירוקים שאוהבים:
(כוסברה, בזיליקום, אורגנו טרי, מרווה וכד׳)
פלפל שחור
זרעי כוסברה טחונים
קולי דובדבנים:
רבע צרור טרגון/כוסברה
200 גרם דובדבנים בקירש

Start Cooking

להוטים להתחיל לבשל?

הוסיפו עכשיו לסל את מוצרי באשר המשתתפים במתכון
גרוייר קייב
גרוייר קייב
בקר
שוויץ
קשה

35.99

/ 100
גרם
 
גרם
בקר
שוויץ
קשה

35.99

/ 100
גרם
גרם
יש לנו יין על מדפי הפרומז'רי
נשמח לאישורך
אינך רשאי להמשיך בתהליך הרכישה.
המוצר התווסף לסל
שירות המשלוחים שלנו גדל מיום ליום! בואו נוודא שאנחנו מגיעים גם אליכם