גבינות בוטיק
  • דף הבית
  • גבינות
  • מתכונים
  • סניפים
  • הזמנות בטלפון
  • צור קשר
  • דף הבית
  • גבינות
  • מתכונים
  • סניפים
  • הזמנות בטלפון
  • צור קשר
גבינות בוטיק
  • דף הבית
  • גבינות
  • מתכונים
  • סניפים
  • הזמנות בטלפון
  • צור קשר
  • דף הבית
  • גבינות
  • מתכונים
  • סניפים
  • הזמנות בטלפון
  • צור קשר
מורבייר ארמיטאג עם פס פחם Morbier Ermitage
ראשי גבינות מורבייר ארמיטאג עם פס פחם Morbier Ermitage

מורבייה היא גבינה כפרית אותנתית עם היסטוריה מעניינת. במקור היו מייצרים אותה בחוות קטנות באזורים הרריים, בהם תפוקת החלב דלה יחסית. חליבת הבוקר לא נתנה מספיק חלב כדי למלא את תבנית הגבינה. לכן התבנית החצי מלאה כוסתה בשכבה דקה של אפר. לאחר חליבת ערב היו מוסיפים עוד גבן מעל לשכבה הזו. מכאן הקו הכהה החוצה את הגבינה באמצע. בד”כ מוגשת כגבינת קינוח.

092_Morbier_4273_tzilum055

בקר חצי קשה צרפת
« הקודם
הבא »

מחנה יהודה י-ם
מושבה גרמנית י-ם
סניף רעננה
סניף אגריפס י-ם
סניף תל אביב
סניף חיפה

Design by sabras
We sabras
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס