גבינות בוטיק
  • דף הבית
  • גבינות
  • מתכונים
  • סניפים
  • הזמנות בטלפון
  • צור קשר
  • דף הבית
  • גבינות
  • מתכונים
  • סניפים
  • הזמנות בטלפון
  • צור קשר
גבינות בוטיק
  • דף הבית
  • גבינות
  • מתכונים
  • סניפים
  • הזמנות בטלפון
  • צור קשר
  • דף הבית
  • גבינות
  • מתכונים
  • סניפים
  • הזמנות בטלפון
  • צור קשר
מנצ’גו מחלב כבשים מיושן Queso Manchego
ראשי גבינות מנצ’גו מחלב כבשים מיושן Queso Manchego

כמו בכל הגבינות הקשות, הטעם רק משתבח עם הזמן, אם הגבינה נשמרת בתנאים הנכונים.

השם של הגבינה לקוח מהשם של האזור לה-מנצ’ה בספרד, המוכר לנו כמקום היוולדו של האביר האציל והמטורלל דון קישוט.

זוהי גבינת כבשים קשה ומחוררת הנמכרת בשלבים שונים של בשלות: “קורדו” היא הגרסה הצעירה ואילו “וייחו” מיושנת לפחות שלושה חודשים. ככל שהגבינה מתיישנת, לטעמה האגוזי מתווספים חריפות ועוקץ. סוג זה של מנצ’גו מיושן במשך 15 חודשים לכל הפחות. יש האומרים שמנצ’גו היא הגבינה הספרדית המפורסמת ביותר.

096_Queso-Manchego_4603_tzilum064

כבשים ספרד קשה
« הקודם
הבא »

מחנה יהודה י-ם
מושבה גרמנית י-ם
סניף רעננה
סניף אגריפס י-ם
סניף תל אביב
סניף חיפה

Design by sabras
We sabras
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס