1. מחממים תנור ל-200 מעלות. שמים נייר אפייה או סיליקון בתבנית. על משטח מכוסה בקמח משטחים שכבה של בצק עלים, שיהיה דק מספיק. נסו לשמור על צורת ריבוע. מדי פעם יש לבדוק שהבצק לא נדבק למשטח ולהוסיף קמח במידת הצורך.
2. בקערה קטנה מערבבים גרעיני שומשום, גרעיני פרג, גרעיני שומר, מלח ופלפל אדום חריף.
3. מפזרים את התבלינים על הבצק ו"מדביקים" אותם בעזרת מערוך. פעלה זו מאוד חשובה, כדי שהתבלינים יישארו על המקלות.
4. מפזרים מלמעלה גבינת צ’דר. חוזרים על הפעולה עם המערוך.
5. מגלגלים בצק בצורת רולטה. חותכים ל-8 פסים.
6. מגלגלים את קצוות הפסים משני הצדדים כדי ליצור ספירלות.
7. מניחים את המקלות על התבנית שהכנו. אופים במשך 15 דקות עד שיזהיבו.
8. לתת להצטנן מעט, לאחר מכן לסדר בצורת מניפה בכוס גבוהה ולהגיש.
מצרכים ל-8 מנות:
1 שכבה של בצק עלים
1 כף גרעיני שומשום
1 כף גרעיני פרג
1 כף גרעיני שומר
1 כפית מלח
1/4 כפית פלפל אדום חריף
1/2 כוס גבינת צ’דר
קמח לשיטוח בצק במידת הצורך