מרתיחים מים חמים בסיר
חותכים את הפטריות לרצועת בינונית
במחבת גדולה מחממים חמאה על אש בינונית מוסיפים עלי מרווה.
אחרי שהחמאה נמסה מוסיפים את הפטריות מטגנים אותן 2-3 דקות, הפטריות צריכות להישאר אל דנטה
וכשמסיימים לטגן מוסיפים את הגבינה כחולה
במחבת קטנה מבשלים על אש נמוכה חבילת קרם שמנת כפיר 11% וצנצנת פסטו אגוזי מלך תוך כדי ערבוב מתמיד
מבשלים את הניוקי עד שצף
ומוציאים אותו למחבת עם הפטריות
מוסיפים גרנה פדנו מגורדת, את הרוטב של השמנת והפסטו, מערבבים הכל יחד ומגישים.