שמים את הקמח בקערה, בעזרת פומפיה מגרדים את החמאה פנימה ומערבבים לתערובת פירורית.
מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים לבצק אחיד ועוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים לשעתיים.
מוציאים מהמקרר, מרדדים בין שני ניירות אפיה לעובי של 2.5-3 ס״מ, ומכניסים למקפיא ל 10- דקות.
מוציאים מהמקפיא, ובעזרת קורצן קורצים עיגולים בקוטר הרצוי ומסדרים על מגש, מורחים בביצה ומפזרים שומשום.
אופים בתנור שחומם מראש ל 180- מעלות כחצי שעה או עד השחמה יפה וטובה.
אוכלים רותח.