במיקסר עם וו גיטרה מכניסים קמח וחמאה קרה חתוכה לקוביות, מערבבים עד שהמסה הופכת לפירורים, מוסיפים חלמונים ופרמג’אנו מגורד ומערבבים רק עד לאיחוד, ניתן לעזור לבצק להתאחד עם הידים בסוף הערבוב. מרדדים על נייר אפייה למרובע בעובי 1סמ.
ממיסים חמאה וקמח בסיר כ2 דקות, מוסיפים את החלב, אגוז מוסקט ופלפל אנגלי (כמה שאתם אוהבים), וממשיכים לערבב עד שהתערובת מסמיכה כ5 דקות.
מוסיפים פנימה את הפמרג’אנו ומערבבים. מורחים את הבשמל במרכז הבצק, משאירים שוליים של כ3 סמ.
מסדרים את הקישואים על הבשמל ומעל מפזרים את מדליוני גבינת העיזים. ניתן לפזר אגוזים מעל (עגון אגוזי מלך, פקאן, שקדים).
את קצוות הבצק מברישים בחלמון. בקערה מערבבים את השקד הפרוס והחלבון ומדביקים על קצוות הבצק. אופים כ30 דקות ב170 מעלות.