מתכון ל

גאלט קישואים ומדליוני עזים

שלי בר ניב

אופן ההכנה

במיקסר עם וו גיטרה מכניסים קמח וחמאה קרה חתוכה לקוביות, מערבבים עד שהמסה הופכת לפירורים, מוסיפים חלמונים ופרמג’אנו מגורד ומערבבים רק עד לאיחוד, ניתן לעזור לבצק להתאחד עם הידים בסוף הערבוב. מרדדים על נייר אפייה למרובע בעובי 1סמ.

ממיסים חמאה וקמח בסיר כ2 דקות, מוסיפים את החלב, אגוז מוסקט ופלפל אנגלי (כמה שאתם אוהבים), וממשיכים לערבב עד שהתערובת מסמיכה כ5 דקות.

מוסיפים פנימה את הפמרג’אנו ומערבבים. מורחים את הבשמל במרכז הבצק, משאירים שוליים של כ3 סמ.

מסדרים את הקישואים על הבשמל ומעל מפזרים את מדליוני גבינת העיזים. ניתן לפזר אגוזים מעל (עגון אגוזי מלך, פקאן, שקדים).

את קצוות הבצק מברישים בחלמון. בקערה מערבבים את השקד הפרוס והחלבון ומדביקים על קצוות הבצק. אופים כ30 דקות ב170 מעלות.

מצרכים

מרכיבים לבצק:

מרכיבים לבשמל:

לציפוי הבצק:

  • 50 גרם שקד פרוס
  • 30 גרם חלבון
Start Cooking

להוטים להתחיל לבשל?

הוסיפו עכשיו לסל את מוצרי באשר המשתתפים במתכון
מדליוני עיזים
מדליוני עיזים
עיזים
הולנד
טריה

24.90

/ 100
גרם
 
גרם
עיזים
הולנד
טריה

24.90

/ 100
גרם
גרם
יש לנו יין על מדפי הפרומז'רי
נשמח לאישורך
אינך רשאי להמשיך בתהליך הרכישה.
המוצר התווסף לסל
שירות המשלוחים שלנו גדל מיום ליום! בואו נוודא שאנחנו מגיעים גם אליכם