מתכון ל

ניוקי גרנה פדאנו גבינה כחולה וקרם אגוזים

עליזה פרס

אופן ההכנה

מרתיחים מים חמים בסיר

חותכים את הפטריות לרצועת בינונית
במחבת גדולה מחממים חמאה על אש בינונית מוסיפים עלי מרווה.
אחרי שהחמאה נמסה מוסיפים את הפטריות מטגנים אותן 2-3 דקות, הפטריות צריכות להישאר אל דנטה
וכשמסיימים לטגן מוסיפים את הגבינה כחולה

במחבת קטנה מבשלים על אש נמוכה חבילת קרם שמנת כפיר 11% וצנצנת פסטו אגוזי מלך תוך כדי ערבוב מתמיד

מבשלים את הניוקי עד שצף
ומוציאים אותו למחבת עם הפטריות
מוסיפים גרנה פדנו מגורדת, את הרוטב של השמנת והפסטו, מערבבים הכל יחד ומגישים.

מצרכים

Start Cooking

להוטים להתחיל לבשל?

הוסיפו עכשיו לסל את מוצרי באשר המשתתפים במתכון

29.90

/ 1
יחידה
מחיר ל100 גרם: ₪14.38
יחידה
איטליה

29.90

/ 1
יחידה
מחיר ל100 גרם: ₪14.38
יחידה
יש לנו יין על מדפי הפרומז'רי
נשמח לאישורך
אינך רשאי להמשיך בתהליך הרכישה.
המוצר התווסף לסל
שירות המשלוחים שלנו גדל מיום ליום! בואו נוודא שאנחנו מגיעים גם אליכם