בתנור שחומם מראש ל 180- מעלות, אופים את קוביות הלחם המתובלות בזעתר ושמן זית (מומלץ לקרוץ את הלחם לעיגולים) עד שמתייבש ומקבל צבע שחום.
במעבד חשמלי טוחנים את היוגורט והנענע לרוטב ירוק ואחיד, מתבלים במעט מלח. במחבת חמה עם מעט שמן זית צורבים את קוביות החלומי ומתבלים במעט קצח.
קוצצים דק את הנענע, רוקט, בצל ירוק, ארטישוק, מערבבים יחד עם שאר המרכיבים.
מתבלים בשמן זית ומעט לימון.
מערבבים בקערה את כל רכיבי הסלט.
במרכז צלחת ההגשה יוצקים מרוטב היוגורט, מעליו מניחים את הסלט המתובל, מסדרים הקרוטונים והחלומי מעל.