לקערת מיקסר מכניסים את החמאה הרכה ומערבלים כ 2- דקות, מוסיפים את הביצה ומערבלים לאיחוד. מוסיפים את הגבינות והתבלינים ומערבלים לאיחוד.
מוסיפים את הקמח ומערבלים עד שהמסה הופכת לפירורי בצק גדולים.
מעבירים את הבצק למשטח העבודה ומהדקים אותו בידיים.
מחלקים את הבצק ל 2- חלקים ומגלגלים כל חלק לגליל בקוטר 3 ס”מ.
עוטפים כל גליל בניילון נצמד ומקפיאים למשך חצי שעה.
מחממים תנור ל 180- מעלות, מברישים כל גליל בביצה טרופה ומגלגלים בפיסטוקים טחונים או במגוון התוספות לגלגול.
בעזרת סכין חדה חותכים לדיסקיות בעובי חצי ס”מ ומסדרים בתבנית.אופים כ 25- דקות ומצננים.