*ציר ירקות – לפחות מ – 3 ירקות שונים (בצל לבן, גזר, סלרי, שומר)
מבשלים בסיר כ 15 דק ומסננים מהירקות.
*מבשלים את התירס במים קרים – לאחר הרתחה מבשלים לעוד 7 דקות ומוציאים .
חותכים את התירס וטוחנים במג’י מיקס/מערבל מזון
מחממים בסיר את החלב והציר ירקות – לא להביא את הנוזל לרתיחה חזקה
מוסיפים לאט את הקמח פולנטה ולערבב למסה אחידה
להוסיף את התירס הטחון ולערבב עד למרקם דייסה
להוסיף חמאה ולערבב עד למרקם חלב
מגרדים את הגבינת הפרמזן וגבינת בורן דבש עיזים
עד למסה אחידה
הגשה :
להגישה בקערה ולגרד מעל פרמזן