מתכון ל

פילה לברק וארטישוקים ממולאים בגבינות

סהר רפאל

אופן ההכנה

מניחים מחצית מהלברק על נייר אפייה ומושחים במעט שמן זית ומעט מלח.

מערבבים את כל המרכיבים היטב ומניחים על כל חתיכת לברק.

מעליהם מניחים עוד חתיכת לברק עם העור כלפי מעלה ומתבלים במעט מלח פלפל ותימין מעל.

מערבבים את כל מרכיבי המילוי בתוך הארטישוק מכניסים את הארטישוקים והלברק לתנור 200 מעלות שחומם מראש ל 7 דקות צלייה.

מניחים בכל צלחת הגשה 3 זוגות לברק ולצידם ארטישוקים ומגישים.

מומלץ להגיש עם מעט רוטב יוגורט לצד המנה.

מצרכים

8 יח׳ פילה לברק פרוס ל 3

מילוי ללברק:
100 גרם עגבניות מיובשות קצוצות
200 גרם גבינה כחולה בלו ד’אוורן
100 גרם גבינת פיאנקו עזים צעירה
1 שן שום קצוצה
5 עלי בזיליקום קצוצים
מלח
פלפל
2 כפות שמן זית 
חופן עלי תימין

12 ארטישוקים ״אלה רומנה״ חצויים

מילוי לארטישוקים:
200 גרם בוש עזים
100 גרם פרמג׳אנו רג׳אנו
חופן עלי פטרוזיליה קצוצים

Start Cooking

להוטים להתחיל לבשל?

הוסיפו עכשיו לסל את מוצרי באשר המשתתפים במתכון
בקר
צרפת
כחולה

26.90

/ 100
גרם
 
גרם
בקר
צרפת
כחולה

26.90

/ 100
גרם
גרם
בושה עיזים
בושה עיזים
עיזים
הולנד
בשלה

24.90

/ 100
גרם
 
גרם
עיזים
הולנד
בשלה

24.90

/ 100
גרם
גרם
יש לנו יין על מדפי הפרומז'רי
נשמח לאישורך
אינך רשאי להמשיך בתהליך הרכישה.
המוצר התווסף לסל
שירות המשלוחים שלנו גדל מיום ליום! בואו נוודא שאנחנו מגיעים גם אליכם