במיקסר עם וו לישה מערבלים במהירות נמוכה את כל המרכיבים פרט לחמאה עד לאחידות. מגבירים למהירות בינונית ומכניסים בהדרגה את החמאה הקרה.
ממשיכים ללוש כ10-15 דקות עד שהבצק מתנתק מדפנות המיקסר. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר ללילה.
מוציאים את הבצק מהמקרר ומחלקים ל2.
כל בצק מרדדים למלבן בגודל דף A4. מורחים 100 גרם פסטו ומפזרים 50 גרם מכל גבינה. חותכים את הבצק לריבועים בגודל 6*6 סמ, ועורמים את הריבועים אחד על השני בכמה ערימות. משכיבים את ערימות הבצק בתוך תבנית אינגליש כך שהן עומדות על הצד,
את כל הגבינה שנפלה לנו בדרך אנחנו מפזרים מעל הבצק בתבנית.
להניח את הבצק להתפחה של שעה וחצי, למרוח בביצה טרופה, לאפות כחצי שעה ב170 מעלות.