About
אודות הגבינה
רק לגלגל את הכותרת המלכותית של הגבינה הזו, על שלושת הרכיבים שלה, היא פעולה המלבה את בלוטות הטעם והדמיון – הארומה המעושנת והטעם העצי של הויסקי, עם המתיקות המשכרת של הקרמל, ואלה מחלחלים לתוך הגאודה הנהדרת בעת תהליך ההכנה שלה.
חגיגה מעודנת זו, שתביא אליכם לפחות לרגע את הניחוח של ערב חורפי, על יד האח, במערב אירופה, מיוצרת מחלב פרה משובח, בחוות קמפס הידועה שבהולנד. היא מעולה על פלטת גבינות, לצד ויסקי מעושן איכותי, או על גבי צנים ססגוני במיוחד.