About
אודות הגבינה
הקרמו דה ארז’נטל ידועה בזכות המגע החמאתי והקטיפתי הנדיר יוצא הדופן שלה, שנרקח באמצעות טכנולוגיה מיוחדת של עיבוד חלב בעזרת תאורה אולטרה סגולה. קהי החושים עלולים להתבלבל בינה לבין הברי, אך היא מביאה איתה מרקם וטעם מהודקים יותר.
כיאה לטעמה העמוק, היא מבשילה במשך תקופה ארוכה ואיטית המפתח את מרקמה הענני והמשתפך, ומייצרים בה פריכות קלה. במהלך גיל ההתבגרות שלה, היא נעטפת בעובש עדין, לבן ובוהק.
החגיגה המאופקת והנימוכה הזאת עשירה במינרלים ורכיבים תזונתיים, ומומלצת להגשה לצד ירקות טריים או בבגט.