ב-2017 ברי קלבוט הציג לעולם את השוקולד הרביעי – רובי – מדובר במבחר של שוקולדים ורודים שנרקחים מפולי קקאו העוברים תהליך כימי מיוחד. השוקולד המרתק והחמאתי הזה יחד עם האוכמניות – מרכיבים חטיף שוקולד יוצא דופן.
יחידה מכילה כ 90 גרם
₪29.90
₪29.90
₪29.90
₪29.90
₪29.90
כיאה לפלאים קולינריים אהובים אחרים שמיוצרים כיום במפעלים, גם ההבדל בין השוקולד התעשייתי הרגיל שאנחנו רוכשים ומביאים הביתה לשוקולד גורמה אמיתי – יצירתי, מוקפד עם חומרי גלם עילאיים – הוא ענק. במקרה הזה יש לכם אפשרות להניח על החך והלשון את אחד מהשוקולדים המובחרים בעולם, ולהבין מחדש את הסיבה שהשוקלד השתלט על העולם מלכתחילה. קומפוטיר דה קקאו הוא מפעל שוקולד משפחתי, בוטיק צרפתי. השוכן במחוז פרייר כ-100 קמ מפריז, והוא התפרסם במיוחד כשהבן השני במשפחה, בנימין דסמריטינס, זכה במקום ראשון ושני בסלון דה שוקלט דה פריז – התחרות הנחשבת בעולם השוקולד והפך לשוקולייט מאסטר. כל אחד מהמתכונים שרקח, הוא יצירת אמנות שמעוררת השראה במומחים אחרים בעולם, ואת בלוטות הטעם. את השוקולד המדהים הזה אפשר למצוא בחנויות בודדות בעולם כמו גלרי לה פייט, לה גרנדה אפיסירי דה פריז, גולבוס גורמה במוסקבה, בנט בלונדון, דין ולוקה בכווית, ואצלנו! באשר פרומזרי ישראל.