Bleu des Causses

בלו דה קוז

חלב בקר גולמי הופך למשחה שומנית, נימוכה ומתפוררת אך יציבה, שמתמצקת ומתבגרת במשך 70 יום במערות האבן הטבעיות של האזור ונבנה לגבבינה כחולה מתפוררת בעלת טעם יחסית עדין

סוג החלב
בקר
ארץ מקור
צרפת
סוג הגבינה
כחולה

24.90

גרם
גרם
מוצרים מתאימים
ישראל

14.00

יחידה
 
יחידה
ישראל

14.00

יחידה
יחידה
MIX
צרפת
כחולה

29.90

/ 100
גרם
 
גרם
MIX
צרפת
כחולה

29.90

/ 100
גרם
גרם
תמונת אווירה גבינות כחולות
About
אודות הגבינה

הבלו דה קוז היא הגרסה האצילית והמאופקת של הרוקפור. שתיהן ממשפחת הגבינות הכחולות הצרפתיות – פרי מלאכת מחשבת מופלאה ששוכללה מאז ימי יוליוס הקיסר. גם אז הפיקו אותה בדרום צרפת, באזור שבעבר היה נקרא לנגוודק.
רוקחים אותה מחלב בקר גולמי הנחלב מהזנים המיוחדים לאזור. הוא הופך למשחה שומנית, נימוכה ומתפוררת אך יציבה, שמתמצקת ומתבגרת במשך 70 יום במערות האבן הטבעיות של האזור. העשבים שמזינים את הפרות יחד עם אחוזי הלחות היחודיים של המערות מספיגות את הגבינה בטעמי דשא ותלתן יוצאי דופן, שממיסים את הלשון.
העדינות והעומק של הבלו דה קוז הם זיווג מעולה עם יין לבן מתוק ויינות קינוח כמו מוסקט, מרוחה על טוסט לבן ופריך.

Awards
פרסים
יש לנו יין על מדפי הפרומז'רי
נשמח לאישורך
אינך רשאי להמשיך בתהליך הרכישה.
המוצר התווסף לסל
שירות המשלוחים שלנו גדל מיום ליום! בואו נוודא שאנחנו מגיעים גם אליכם