About
אודות הגבינה
הגבינה המפורסמת מנצ’גו מיוצרת בחבל המנצ’ה ונחשבת לטובה ולחשובה בגבינות הספרדיות.
סימן ההיכר של המנצ’גו היא הטקסטורה הייחודית שעוטפת אותה הנוצרת עקב יישון בתבניות קש.
הגבינה, שמיוצרת מחלב כבשים מקומיות מזן המנצ’ה, בעלת צבע שנהב ומרקם קשיח אך גמיש.
הטעם המאופיין לחלב כבשים והחמצמצות העדינה הופך אותה לגבינה המושלמת להגשה בטאפאס לצד עגבניות מיובשות בגרסה המלוחה או עוגת פירות יבשים ספרדית בגרסה המתוקה.