
About
אודות הגבינה
הרקלט היא בת הרים הספוגה בריח ובטעם המתקתקים והממכרים של חלב העיזים. היא מעודנת ועם ניחוח חריף פחות מאחותה הותיקה – הרקלט הרגילה שמיוצרת מחלב בקר.
היא מגיעה בגלילים צחורים ורכים התוחמים את גופה הרך ומבשילה במשך 3 חודשים, בהם היא נשטפת באופן קבוע. לבסוף מתקבלת גבינה לחה הצבועה בגוונים הנעים בין לבן זוהר לצהוב בהיר, עטופה בקרום דק.
המרקם המיוחד שלה הופכים את הרקלט דה שב למתאימה מאד לצלייה – על טוסט, תפוחי אדמה או כל דבר שתרצו לצפות בקרום המפואר הזה.