About
אודות הגבינה
לצד הגבינות הצרפתיות והאיטלקיות, צמחה במשך שנים באיטיות ובכשרון מסורת הגבינות ההולנדיות כשהגאודה היא נכס צאן הברזל שלה. הוי.אס.או.סי גולד דוחקת באיפוק האופייני של הגאודה לכדי טעם עז ודרמטי יותר, שעדיין שומרת על האלגנטיות האופיינית.
כיאה למסורת ההולנדית, מדובר בגאודה שאפופה בטעם חלבי של חלב בקר, הנושא בתוכו את גוון העשבים הירוקים והדשנים שהזינו את הפרות ההולנדיות. הטריות הזאת נשמרת בד בבד עם תהליך יישון קיצוני של כשנתיים, המזקקים מתוכה מנעד טעמים מרתק – מתקתק, מעושן וחמאתי.
תרצו לגרד את הגבינה לידי פרוסות דקות מעל פסטה, לחתוך ממנה קוביות לפלטת גבינות חגיגית כשהיא מביאה עמה טעם עמוק ורבגוני המתנגן על בפה במשך זמן.