About
אודות הגבינה
ליצור צלחת גבינות טעימה ומאוזנת זאת משימה אחת, אך כדי לרקוח פלטה שמספרת סיפור על אזור מסוים, עם מסורת ייחודית של ייצור גבינות – נדרש ידע מעמיק. נבחרת הטאפאס הספרדית מורכבת מ-12 משולשי גבינות המגיעות ממערב ספרד, ומיוצרות מקוקטייל של סוגי חלב שונים, בקר וצאן – יחד הן יוצרות ארומה ארצית הנובעת מהשימוש בחלב עדרים איכותי.
נבחרת הטאפאסים כוללת את המנצ’גו, גבינה ספרדית קלאסית קשה המיוצרת מחלב כבשים משובח עם עקצוץ פיקנטי, האיבריקו שעשויה משלושת סוגי החלב וזוכה לטעם עז אופייני, הסמיקווארדו – גבינה רכה עם מרקם נימוח מענג וטעם מעודן, ו’כבשה’, גבינה בשלה ובוגרת המיוצרת מחלב כבשים, עם טעם חזק המעניק לפה ארומה מענגת.