About
אודות הגבינה
באוריצ’יו מבינים שהכל מתחיל בחומרי הגלם, ודואגים לבחור את הפרות האציליות ביותר שמשוטטות במרחבים של צפון איטליה. החלב נבחר בקפידה על פי איכותו, ורק אז מתחילים המומחים של המותג האיטלקי במלאכה המורכבת.
הגבינה מגיעה במספר צורות אורגניות חינניות המפוסלות ביד (salamino, provolettina, fiaschetto ו-campanella), צעירה לנצח אל מול אחותה הבוגרת מכיוון שהיא מיושנת רק לזמן קצר. היא בעלת גוון צהוב בהיר-בהיר ובעלת טעם מתקתק, שומני ומאוזן. מעולה לסלט, כשהיא חתוכה לקוביות, בפרוסות דקות בכריך או מפוררת ומותכת מעל פיצה, וצורתה המסקרנת הופכות אותה למתנה מושלמת.