הבוטארגו עשוי בעיקר מביצי בורי, אך לעיתים גם טונה או מולית, המיובשים בתהליך מיוחד. אלה מומלחות ומתייבשות בשמש בשני סבבים במשך כמה ימים, עד שמתקבל צבען האדום.
מוצר זה הינו יחידה במשקל משתנה
₪84.90
המלאי אזל
₪16.90
המלאי אזל
₪16.90
המלאי אזל
₪69.90
₪69.90
לעיתים המאכל המרגש ביותר הוא גם התשובה הבועטת והחצופה למאכלים יוקרתיים ואנינים ששייכים באופן מסורתי לאצולה. כז הוא הבוטארגו, שמכונה גם בין היתר “הקוויאר של האנשים הפשוטים”, עם צבע כתום זוהר וטעמי ים מרוכזים ומעקצצים.
הבוטארגו עשוי בעיקר מביצי בורי, אך לעיתים גם טונה או מולית, המיובשים בתהליך מיוחד. בין אמצע יולי לאמצע ספטמבר, אוספים הדייגים את נקבות הבורי וצדים מתוכן את הביצים. אלה מומלחות ומתייבשות בשמש בשני סבבים במשך כמה ימים, עד שמתקבל צבען האדום. הבוטארגו מושלם לפרוסת לחם כהה צפוף, לצד פסטה או סלט.