About
אודות הגבינה
יש התנסויות קולינריות שהן כמו מסע בזמן, ביחוד בעולם הגבינות ובייחוד הפעם. מדובר בגבינת הרקלט הקלאסית, זו שתעניק לכם את חווית הרקלט המקורית שנהנו ממנה תושבי הכפרים הצרפתיים כבר לפני מאות שנים.
בחוות מולין שבחבל בורגונדי שבמזרח-מרכז צרפת, שומרים על אותה אינטימיות אבודה עם חומרי הגלם ותהליכי ייצור ארוכים ומדויקים, בלי קיצורי דרך. התוצאה היא גבינה רכה וצחורה מחלב בקר, של פרות הרועות בחופשיות, עם טעם מאוזן וחזק, אך ממכר. תרצו למרוח אותה על גבי פרוסת לחם, להתיך אותה בתוך תבשיל או רוטב לפסטה, או בשימושה המיתולוגי – כשהיא עוטפת ירקות חתוכים, תפוחי אדמה ופטריות צלויות.