About
אודות הגבינה
הגוונים הצהבהבים כחלכלים שלה מספרים על המוצא שלה. מדובר בגבינה צהבהבה, בצבע המזכיר צ’דר, אך ורידים כחולים מענגים מתפתלים בתוכה, כמו בגבינה כחולה. המותג היוקרתי קרופוול בישוף הוא אחד מכ-4 יצרנים בעולם שמורשים לייצר את הפנינה הקולינרית הזאת.
רוקחים אותה מחלב בקר ומיישנים אותה במשך 10-12 שבועות, אז היא מפתחת קרום טבעי ואת מרקמה החמאתי המשובח. יש לה ארומה חזקה, חדה ומעקצצת והיא שומנית מאד, כיאה לגבינות האי. מדובר בשידרוג מדהים לסלט קיסר או קרפצ’יו סלק, או עם כוס יין לבן.