התשוקה להכיר את ממלכת הגבינות האירופית התעוררה בבבעלים של סניף באשר פרומז’רי ברחובות, יחד עם חברות קרובה. רועי עבד מספר שנים כמנהל ברשת מסעדות גדולה, אך כשהכיר את נעם לוי, הבעלים של הסניף של המושבה הגרמנית, הוא נחשף לתענוג המסחרר שגבינות ומעדני גורמה מציעים. “נעם שלח אותי לעבוד בשוק, אצל אלי, שלושה ימים. בילינו יחד ערב בלתי נשכח של יינות וגבינות והבנתי שמצאתי את הייעוד שלי”. רועי הוקסם מהמבחר האינסופי של הגבינות, ומהשירות האדיב, ועבר הכשרה של שמונה חודשים בשוק מחנה יהודה עם אלי, לפני שהחליט לפתוח את סניף רחובות. “אהבתי במיוחד את הסיפור שמאחורי כל מוצר ואת ההתעקשות על חומרי גלם איכותיים, שקשה למצוא בכל תחום קולינרי אחר”, הוא מספר.
הגבינה האהובה על רועי היא
אוופוריה, חאודה ייחודית המיוצרת מחלב כבשים שעוברת יישון של שנה שלמה, “אני אוהב את הארומה הפראית של חלב העדרים, ואחרי יישון של שנה, הגבינה מקבלת טעם עז, ארצי ועמוק שלא עוזב את החך במשך כמה שעות”. הוא ממליץ על השילוב הקולינרי המהפנט של ברוסקטה עם
ריבת בצל, גבינת
גרוייר,
שב ד’אקיטן מחבל הבאסק וענב אדום – טאפאס הכורך זה בזה טעמים, טקסטורות ועולמות מנוגדים ויוצר סיפור שמתפתח ונע על הלשון. באשר פרומז’רי רחובות הוא סניף מרווח עם מקומות ישיבה רבים, וצוות מקצועי ונרגש שישמח לארח אתכם עם כריכי גורמה, פלטות גבינות יפיפיות, הרמות כוסית או ערבים רומנטים, ואם נבצר מכם להגיע לסניף – הם שולחים את המוצרים לכל רחבי הארץ!