מנפים את הקמח לקערה, מוסיפים שמרים יבשים ומערבבים עד להטמעת השמרים בקמח.
מוסיפים לפי הסדר סוכר, גבינת גרוייר קייב, צימוקים, שמן זית, ביצים ומים קרים. עם וו לישה לשים במהירות נמוכה במשך 6 דקות.
מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש במהירות גבוהה במשך 2 דקות.
מכסים את הקערה בשקית ניילון מחוררת קלות (השמרים צריכים לנשום) ומניחים בצד לשעת התפחה.
מחלקים את הבצק ויוצרים כדורים של 200 גרם כל אחד, ומשאירים אותם למנוחה של 15 דקות.
מחממים תנור ל 180- מעלות ומניחים בתחתיתו מגש עם מים קרים.
לאחר רבע שעה יוצרים מכל כדור נקניק וקולעים צמה.
משאירים להתפחה של כ 60- דקות ומכניסים לתנור לכ 20- דקות או עד השחמה.