מתכון ל

פסטה אלה צ’נרה

רומי נדלר

אופן ההכנה

פסטה בקרם גורגונזולה וזיתים

(פסטה עם אפר, בתרגום חופשי, יש המייחסים את השם לוזוב, כי הרוטב שלה מזכיר את האפר שלו)

פסטה מרשימה, מופלאה ובפחות מ-20 דקות הכנה

מרתיחים מים עם מלח לבישול הפסטה (על כל 100 גרם פסטה – ליטר מים ו-10 גרם מלח)

ומבשלים את הפסטה לרמת אל דנטה לפי הוראות היצרן.

מחממים מחבת על אש נמוכה, מוסיפים את הקרם צ’יז, עם מצקת ממי בישול הפסטה.

מערבבים 2-3 דקות, עד שמתקבל מרקם שמנתי, מוסיפים את הגורגונזולה, וממשיכים לערבב על אש נמוכה, עד קבלת קרם אחיד, כ-5-7 דקות נוספות.

מוסיפים את הפסטה ישירות לרוטב, עוטפים אותה בקרם (אם המרקם סמיך מידי, מוסיפים 2-3 כפות של מי בישול הפסטה), ואז את פטה הזיתים. מערבבים ומגישים מיד. אין צורך בתיבול נוסף.

אם רוצים כמובן אפשר להוסיף פרמג’אנו רג’אנו או גראנה פדנו בהגשה.

המתכון בReel באינסטגרם

מצרכים

Start Cooking

להוטים להתחיל לבשל?

הוסיפו עכשיו לסל את מוצרי באשר המשתתפים במתכון

29.00

/ 1
יח'
מחיר ל100 גרם: ₪2.90
יח'
איטליה

29.00

/ 1
יח'
מחיר ל100 גרם: ₪2.90
יח'
יש לנו יין על מדפי הפרומז'רי
נשמח לאישורך
אינך רשאי להמשיך בתהליך הרכישה.
המוצר התווסף לסל
שירות המשלוחים שלנו גדל מיום ליום! בואו נוודא שאנחנו מגיעים גם אליכם